Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

Dan Petrescu, mulţumit de remiza cu Farul. ”La 0-0, niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri fără înfrângere”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20643973/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-liga-1-casa-pariurilor-19-03-2022.jpg

Farul Constanţa şi CFR Cluj au semnat o remiză albă, 0-0, în a doua etapă din play-off. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Dan Petrescu a explicat că este mulţumit de rezultat şi a ţinut să precizeze că a fost o partidă excelentă, cu un ritm de nivel înalt.

”Meciul a fost excelent, nu dificil. Am făcut un meci foarte bun, faţă de meciul trecut, când am câştigat 2-0, atitudinea a fost alta, am făcut un meci excelent. Nu cred că Farul a mai suferit într-un alt meci cum a făcut-o cu noi, n-a avut nici posesie. Pressing-ul nostru a fost excelent, nu am ce să le reproşez jucătorilor.

Mie mi s-a părut un meci de Europa League sau preliminarii de Champions League, intensitate maximă. N-a fost uşor nici pentru noi, nici pentru ei.

(n.r dacă este dezamăgir de rezultat) La 0-0, niciodată nu sunt supărat. Avem 22 de meciuri fără înfrângere. Alţii, când fac recorduri... se vorbeşte despre ei, la noi se uită. Nu putem să fim Barcelona. Voiam să jucăm prost şi să batem, dar nu poţi mereu”
, a spus Petrescu, imediat după meci.

CFR Cluj continuă să conducă clasamentul din Casa Liga 1, play-off, dar FCSB se poate apropia la 5 puncte dacă învinge mâine FC Argeş.

Farul Constanţa are 25 de puncte şi ocupă penultimul loc din play-off, cu 2 puncte sub Voluntari şi unul peste Argeş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele