Ultima oră
VIDEO | Espayol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espayol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV

Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21587125/1/438329590-1602766493822351-3200652023154972055-n.jpg

FCSB şi CFR se vor duela, sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Chiar dacă este deja campioană, FCSB va aborda duelul cu maximă seriozitate. După fluierul final, noua campioană va fi premiată în faţa unui stadion arhiplin.

Dan Petrescu a evidenţiat acest aspect şi a punctat că CFR poate obţine un rezultat pozitiv doar dacă va practica un joc perfect. De asemenea, tehnicianul a menţionat că FCSB a meritat pe deplin titlul de campioană.

”E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB. Sunt sigur că ei vor trata meciul foarte serios deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin, vor să arate că au meritat acest campionat.

Au meritat titlul, n-am fost aici, nu ştiu prea multe, dar au avut mereu rezultate foarte bune, dacă au pierdut un meci imediat şi-au revenit. Depinde ce vom face şi noi, e clar că presiunea maximă e pe CFR pentru că jucăm pentru un loc în cupele europene. Sper să facem un meci perfect, numai aşa putem avea un rezultat pozitiv, în restul meciurilor din acest sezon n-am câştigat cu FCSB, dar au fost meciuri strânse, se poate întâmpla orice.

Dacă mă uit la jucătorii pe care îi au ei şi jucătorii pe care îi are CFR, eu cred că au fost mai omogeni, sunt aproape aceeaşi din sezonul trecut. La CFR a fost o schimbare masivă şi de aceea poate a fost mai greu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele