Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576368/2/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-24-07-2022.jpg

Vestea zilei în fotbalul românesc este demisia lui Daniel Niculae de la Rapid. Fostul jucător ocupa funcţia de preşedinte în cadrul clubului giuleştean. 

Chiar dacă a luat deja decizia de a nu mai continua la Rapid, Daniel Niculae va mai rămâne în funcţie până la vară.

După ce informaţia a apărută în presă, Dan Şucu a avut o primă reacţie. Acţionarul majoritar de la Rapid nu a confirmat, nu a infirmat, dar din cuvintele sale se poate deduce că informaţia este adevărată.

”Nu avem acum ceva de discutat pe parte sportivă. O să facem un comentariu la timpul potrivit”, a spus Dan Şucu pentru iAMsport.ro.

”Timpul potrivit” se referă cel mai probabil la momentul efectiv la care Niculae nu va mai fi preşedinte, adică în vară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele