Ultima oră
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi

Dan Şucu iese la atac şi acuză FCSB-ul după victoria cu Sepsi: "Asta nu e Liga Becali! Sunt prea multe coincidenţe"

Superliga Publicat pe 19 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21529343/1/fotoram-io-6.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii. 

În clasament, FCSB e lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Totul a pornit după ce Victor Angelescu, unul din finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte. 

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi,nu a jucat pentru a treia oară consecutiv cu FCSB. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu a putut juca din cauza cumulului de cartonaşe, ce l-a înfuriat pe acţionarul minoritar al giuleştenilor.

Dan Şucu a ieşit şi el la atac: "N-a vrut să joace cu FCSB"

Acţionarul majoritar al Rapidului nu s-a putut abţine şi a comentat şi el situaţia lui Marius Ştefănescu, afirmând că fotbalistul lui Sepsi nu a vrut să joace cu formaţia bucureşteană.

"Sunt de acord, dar cu o nuanţă importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor (n.r. - Victor Angelescu) faţă de club, faţă de Dioszegi....

Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ştefănescu nu a vrut să participe la meciul respectiv. Este al treilea meci în care nu a jucat cu cei de la FCSB. A dat gol în min. 92, în 94 a luat galben, iar în 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidenţe.

Da, ştiu, e o acuzaţie gravă", a spus Şucu, la Digi Sport.

Dan Şucu şi-a continuat atacurile şi a pus în discuţie şi ultimele transferuri ale FCSB-ului din Superligă.

"A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, el nu a mai jucat, dar transferul s-a făcut peste o săptămână. Următorul transfer, Iaşi. Luis Phelipe.

Nu a jucat, a fost răcit. Strategia asta contrazice 4-5 articole, iar noi pornim de unde am plecat. Am dreptul să mă gândesc că acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ştefănescu?Unde e normalitatea? Părerea mea este că oamenii ăştia nu pot să respecte competiţia, decât dacă sunt obligaţi.

Unii le respectă voluntar, iar alţii sunt obligaţi. Cei de la FCSB nu fac asta. Cei care conduc FCSB nu fac asta. Asta nu e Liga Becali, e Liga României de fotbal", a mai spus Şucu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele