Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Rapid Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576644/1/sucu.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

Mircea Lucescu, dorit de Dan Şucu la Rapid

Mircea Lucescu a plecat recent de la Dinamo Kiev, dar a dezvăluit că nu vrea să se retragă din antrenorat. 

Antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie. Mircea Lucescu vrea să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

La doar o zi după eşecul cu Universitatea Craiova, Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, a dezvăluit că Dan Şucu vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti şi că a început deja tatonările cu experimentatul antrenor.

„(n.r. Cine ar putea să vină antrenor?) Lucescu, Mircea Lucescu, că la Răzvan nu putem să ajungem. E liber de contract şi sperăm să nu semneze cu Beşiktaş. Poate ia pe lângă el pe cineva, poate pe Şumudică.

Păi, de ce să nu visăm, e un vis care poate deveni realitate şi o realitate foarte frumoasă. Nu mai vorbim de notorietatea lui, de valoarea lui, e un profesionist desăvârşit. Tatonări au fost, domnul Şucu normal că şi-l doreşte şi normal că insistă. 

Eu spun că mi-aş dori, Şumudică ar fi şi el o variantă, dar decizia o ia domnul Şucu. A investit foarte mulţi bani, dar e păcat. Jucătorii nu-şi dau sufletul pe teren. Când îmbraci tricoul Rapidului trebuie să-ţi dea lacrimile”, a spus Nicolae Cristescu, la Digi Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele