Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Dan Şucu pregăteşte marea lovitură! Varianta de antrenor surpinzătoare, dar incredibilă pentru Rapid

Rapid Publicat pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21542553/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-superliga-superbet-30-10-2022-3.jpg

Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea bucureşteană Rapid, în etapa secundă din play-off-ul Superligii.

Văzută drept principala contracandidată a FCSB-ului în lupta la titlu, formaţia giuleşteană a suferit două înfrângeri în tot atâtea meciuri în play-off şi a căzut până pe locul 4.

Situaţia este foarte complicată pentru Cristiano Bergodi, care va trebui să dea explicaţii conducerii cu privire la modul în care a gestionat partida cu oltenii, conducere care s-a arătat dezamăgită de felul în care au arătat giuleştenii în a doua parte a meciului.

Meciul din runda viitoare cu CFR Cluj ar putea fi hotărâtor în ceea ce priveşte viitorul lui Cristiano Bergodi, după ce giuleştenii au înregistrat două înfrângeri în startul de play-off. 

Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Rapid 

Cu toate că suporterii l-ar vrea pe Marius Şumudică pe banca Rapidului, Dan Şucu a spus în mai multe rânduri că nu este un fan al antrenorului român. Omul de afaceri este mai atras de ideea de a-l aduce pe Dan Petrescu, care este foarte aproape de a fi demis de la Jeonbuk, informează jurnalistul Sorin Chiriac.

Dan Petrescu este definiţia succesului garantat când vine vorba de Superliga României, unde a reuşit să cucerească cinci titluri de campion. El mai are în palmares o Supercupă a României câştigată cu ASA Târgu Mureş, un titlu de campion al ligii secunde din Rusia şi o Cupă a Chinei.

”Bursucul” a mai fost pe banca Rapidului între decembrie 2003 şi aprilie 2004.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele