Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Daniel Celea a revenit în Superliga!

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21466783/1/celea.jpg

Valeriu Iftime face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva echipa de la retrogrdare.

Daniel Celea este al optulea transfer al iernii pe care l-a perfectat ”lanterna roşie”.

”FC Botoşani anunţă transferul fundaşului central Daniel Celea, care a evoluat, ultima dată, pentru ciprioţii de la Nea Salamina Famagusta. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul crescut de către ACSO Filiaşi a mai trecut pe la Sporting Roşiori, UTA Bătrâna Doamnă, Pandurii Târgu-Jiu, CS Mioveni, Sepsi OSK, LKS Lodz (Polonia) şi Chindia Târgovişte.
 
Mult succes, Daniel, şi cât mai multe realizări pe „Municipal”, e comunicatul formaţiei moldave.

 

Prea mic pentru FCSB

Daniel Celea a fost dorit şi la FCSB în 2021, pe vremea când evolua la Chindia, dar mutarea a picat dintr-un motiv halucinant. Gigi Becali este cunoscut pentru motivele ciudate pe care le ia în considerare atunci când face transferuri, iar atunci când Celea a fost aproape de FCSB, Becali căuta jucători care au o înălţime de cel puţin 1.90. Fostul căpitan al Chindei are 1.87m, cu 3 centimetri mai puţin decât minimul impus de patron.

”Mă bucur că am fost o ţintă pentru FCSB, dar domnul Becali face cum consideră. Acum a hotărât să aducă doar jucători peste 1,90 şi nu are rost să mai discutăm.

O să analizez şi eu mai bine ofertele pe care le am şi sper să iau cea mai bună decizie, însă cei de la Chindia sunt prima opţiune pentru a prelungi contractul, pentru că ei au avut încredere în mine şi respect asta” spunea la vremea respectivă fundaşul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele