Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

Darius Olaru, fotbalistul care-l inspiră pe Mihai Stoica: "Duce mai departe moştenirea lui Bourceanu şi Pintilii. Îşi dă viaţa!"

FCSB Publicat pe 17 mar 2022
mail-share icon Email
Într-un sezon în care Octavian Popescu a confiscat lumina reflectoarelor, Mihai Stoica e încântat de evoluţiile unui alt jucător. Darius Olaru (24 de ani) s-a transformat într-un adevărat lider la mijlocul terenului pentru FCSB, iar spiritul său de sacrificiul îl face pe managerul general al roş-albaştrilor să se gândească la construirea unei noi echipe mari la clubul patronat de Gigi Becali.
 
Contra Farului, Olaru a evoluat încă de la startul meciului cu capul spart, după un duel aerian cu Robert Moldoveanu, dar problema fizică nu l-a împiedicat pe mijlocaş să dea totul şi să facă un meci aproape perfect la mijlocul terenului. Spiritul său i-a adus aminte lui Mihai Stoica de perioada în care Bourceanu şi Pintilii dominau orice adversari în lupta din compartimentul median, iar Olaru e considerat de MM un potenţial stâlp al unei viitoare echipe de succes:
 
"Vreau să scot în evidenţă evoluţia unui fotbalist. Nu Octavian Popescu, nu Edjouma. Darius Olaru! Cum a putut juca acest Darius Olaru, cu capul spart din primele minute, n-a evitat niciun clinch. 'Cântă la pian', dar îmi dă speranţe că putem construi ceva la echipa asta. 
 
Duce mai departe moştenirea lui Bourceanu, Pintilii. În afară că e super tehnic, îşi dă viaţa. E o încântare pentru mine că avem asemenea fotbalist în vestiar, nu e meci în care aleargă sub 12 kilometri", au fost cuvintele frumoase rostite de Mihai Stoica la adresa lui Olaru, la Telekom Sport.
 
Cotat de Transfermarkt la patru milioane de euro, Olaru a atins apogeul carierei din punctul de vedere al cotei de piaţă, iar în acest sezon a adunat 28 de meciuri pentru FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele