Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Debut cu victorie pentru Lobonţ la naţionala U20. "E o plăcere să ai asemenea jucători. Ca experienţă, este continuarea visului pentru mine"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 2 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20381942/1/lobont-u20.jpg

Selecţionata Under 20 a României, nou-înfiinţată, a debutat cu o victorie, scor 2-1 (1-1), cu Portugalia, joi seară, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari. Selecţionerul Bogdan Lobonţ a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii săi şi a precizat că este o experienţă de vis pentru el.

Portugalia a deschis scorul în minutul 5, prin Paulo Agostinho, care a reluat în plasă centrarea lui Tomas Esteves.

România a reuşit egalarea în finalul primei reprize (45+2’), când Ştefan Baiaram a profitat de ieşirea greşită la ofsaid a oaspeţilor şi a înscris din centrarea lui Gabriel Buta.

Victoria ‘tricolorilor’ a fost adusă de către Robert Mustacă (69’ - penalty), după ce Bogdan Rotar a fost faultat de către portarul Henrique Tavares.

"Băieţii trebuie felicitaţi, toate laudele trebuie să se îndrepte către ei. Staff-ul a dat doar câteva idei, în scurtul timp pe care l-am avut la dispoziţie. S-au prezentat foarte bine, cu toate că am început puţin mai temători. Sunt mulţi jucători care n-au evoluat împreună, în afara celor de la Farul. Ceilalţi, practic, s-au văzut pentru prima dată. Au un talent extraordinar şi nişte calităţi extraordinare. Pot să recunoască absolut orice situaţie în teren.

Primul element pozitiv e că sunt ca un burete, e o plăcere să ai asemenea jucători la dispoziţie şi este meritul celor care i-au antrenat. Noi n-am făcut prea multe. Nu sunt nişte puşti, sunt jucători de la echipe importante, de la Farul, de la Craiova. Într-adevăr, nu trebuie să ne aşteptăm să facă ce fac jucătorii consacraţi. Au un drum lung de parcurs. Ca experienţă, este continuarea visului pentru mine. E frumos deocamdată, cu siguranţă o să vină şi eşecuri, e o chestie normală.

Trebuie să avem încredere în echipa naţională, să o susţinem. Este practic singura echipă pe care o iubeşte toată ţara", a spus Bogdan Lobonţ, la DigiSport.

Următorul meci al echipei Under 20 a României va avea loc contra formaţiei similare a Angliei, pe 6 septembrie, pe St. George's Park Stadium.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri