Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Decizie importantă luată de investitorii spanioli: reapare Dinamo 2 şi va lua startul în Liga 3!

Dinamo Publicat pe 17 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19453672/2/dinamo-jucatori.jpg

Oamenii de afaceri din Spania care au cumpărat Dinamo au decis să reia proiectul echipei a doua a clubului, care va fi prezentă în Liga 3 în sezonul următor. Aceasta va funcţiona ca şi până să fie desfiinţată, pentru promovarea celor mai buni tineri de la academia proprie.

 Directorul sportiv Rufo Collado a transmis un mesaj după ce Dinamo a solicitat Federaţiei Române de Fotbal acest lucru.

”FC Dinamo B în Liga 3

Bucureşti, 17 august 2020. Analizând structura sportivă a clubului Dinamo Bucureşti, noul acţionar majoritar a decis astăzi înfiinţarea echipei secunde a clubului, FC Dinamo B.

"Această decizie este motivată de preocuparea noastră constantă pentru dezvoltarea tinerilor jucători în cadrul clubului. FC Dinamo B reprezintă o punte, o etapă foarte importantă de formare, ca jucător profesionist, între categoria U19 şi prima echipă", este mesajul transmis de directorul sportiv Rufo Collado, prin intermediul site-ului oficial.

Clubul Dinamo Bucureşti a solicitat Federaţiei Române de Fotbal (FRF) înregistrarea echipei FC Dinamo B în Liga 3 pentru noul sezon competiţional”, precizează Dinamo într-un comunicat.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele