Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Decizie radicală luată de Adrian Mititelu: e OUT de la FC U Craiova! UPDATE: Oltenii au anunţat înlocuitorul

FC U Craiova 1948 Publicat pe 19 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21497616/1/adm.png

Adrian Mititelu a luat o decizie categorică luni, FC U Craiova anunţând că renunţă la un om din club. Oltenii au comunicat, pe pagina de Facebook, că se despart de unul dintre cei mai vechi oameni din echipă, care nu de puţine ori a ocupat funcţia de antrenor interimar.

FC U Craiova a rupt contractul cu Dan Vasilică! O decizie surprinzătoare luată de Adrian Mititelu, în condiţiile în care avea mare încredere în acesta şi nu de puţine ori, în interviurile oferite, îl lăuda pentru munca pe care o făcea la FC U Craiova, pe diverse funcţii pe care le-a avut.

UPDATE: FC U Craiova a anunţat şi înlocuitorul lui Vlad Ţăran, care va fi noul preparator fizic al clubului oltean.

Bine ai venit, Vlad Ţăran! Vlad Ţăran va ocupa funcţia de Preparator Fizic în cadrul echipei noastre, FCU 1948. Vlad Ţăran este fost junior al echipei noastre în perioada 2006-2011. 

Vlad Ţăran a absolvit studiile de master în Pregătire Fizică la Universidad Europea y Real Madrid. Ca limbi străine, Vlad Ţăran vorbeste fluent engleză şi spaniolă. Îi dorim mult succes în cadrului clubului nostru!”, se arată pe pagina de Facebook a FC U Craiova.


FC U Craiova s-a despărţit de Dan Vasilică

În octombrie 2023, patronulformaţiei din Bănie a spus că preparatorul echipei şomează din cauza unor jucători de la echipă. Dan Vasilică le-ar fi impus fotbaliştilor pregătiri prea dure. De asemenea, Adrian Mititelu a dezvăluit la acel moment că unii jucători doreau să aibă pauză de la antrenamente.

Acum, FC U Craiova a anunţat despărţirea:

Mulţumim, Dan Vasilică!
Îi mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru şi îi dorim mult succes pe viitor!
”.

Cât mai rezistă Giovanni Costantino?

FC U Craiova a fost învinsă de CFR Cluj, sâmbătă seară, scor 1-3. Lucrul care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost haosul din apărarea oltenilor, CFR ratând numeroase ocazii importante.

Acest aspect a fost sesizat şi de Viorel Moldovan, la emisiunea Fotbal Show. Fostul internaţional a rămas uimit de apărarea craioveană şi nu îi vine să creadă că tehnicianul de la formaţia lui Adrian Mititelu este italian.

"Costantino este la origine italian? Nu se vede! Aveam altă impresie despre antrenorii italieni, despre filosofia lor de joc, vis-a-vis de organizarea defensivă.

Dacă stăm şi analizăm organizarea defensivă, din această seară, a Craiovei ... este o ruină defensiva lor! Mai toate atacurile CFR-ului puteau să se termine, în proporţie destul de mare, cu gol.

Foarte, foarte multe desincronizări, foarte penetrabilă, multă dezorganizare în defensiva craioveană. Chiar sunt destul de uimit, din acest punct de vedere. Nu mă aşteptam să văd atâta vulnerabilitate pe plan defensiv şi pe zonă centrală" a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri