Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Denis Alibec, despre revenirea la Farul Constanţa: "Pe mine nu m-a contactat nimeni"

Farul Constanta Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21473166/1/farul-constanta-flora-tallinn-uefa-europa-conference-league-10-08-2023-2.jpg

După ce a câştigat titlul de campion cu Farul Constanţa sezonul trecut, Denis Alibec a semnat cu Muaither FC, echipă din Qatar.

La scurt timp de la instalarea la noua lui echipă, atacantul a mărturisit că şi-ar fi dorit să revină la Farul.

Denis Alibec nu poate reveni la echipa lui Gică Hagi

Chiar dacă ar fi vrut să revină, acest lucru este imposibil. Alibec a explicat, după ce a purtat o discuţie cu antrenorul lui Muaither FC, motivele pentru care nu se poate întoarce la formaţia de la malul mării.

"O revenire a mea la Constanţa nu depindea de mine şi nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract şi cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine şi Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înţelege cu siguranţă.

Din păcate, afirmaţiile apărute în presă, cum că aş fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici şi o plecare a mea nu era posibilă", a declarat Denis Alibec, pentru Farul Constanţa.

Campioana României a lămurit toată situaţia legată de revenirea lui Denis Alibec printr-un comuncat oficial pe pagina de Facebook.

”Denis Alibec este unul din cei mai importanţi jucători pe care i-a avut clubul nostru şi care, în sezonul trecut, a fost determinant în câştigarea campionatului.

Cu toţii ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanţa, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment.

Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract şi este unul dintre jucătorii importanţi ai clubului din Qatar.”, au scris constănţenii în comunicat.

Internaţionalul român a semnat cu formaţia din Qatar pană la finalul sezonului actual, pentru care a reuşit să înscrie patru goluri şi să dea două pase decisive în 12 meciuri disputate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele