Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Dennis Man, trezit la realitate de fostul jucător al Parmei: "Aş mai aştepta puţin"

Stranieri Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21524342/1/parma-dennis-man.jpg

Mijlocaşul Dennis Man traversează o perioadă excelentă la Parma, iar echipa italiană are şanse mari să promoveze în Serie A la finalul sezonului. Parma se află pe primul loc în Serie B, iar cel mai bun marcator al formaţiei este chiar Dennis Man, cu 12 goluri şi 6 assist-uri, în 26 de meciuri, în toate competiţiile.

Ultimul gol înscris de fotbalistul român a fost chiar în ultima victorie a Parmei, scor 2-1 în faţa Bresciei.

Deşi în ultima vreme s-au vehiculat mai multe informaţii conform cărora Inter ar fi interesată de Dennis Man, nimic nu s-a concrezat până în acest moment. 

Davide Giorgino: "Este un jucător peste nivelul acestui campionat"

Davide Giorgino, fostul fotbalist al Parmei în perioada 2015/2017 a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man şi consideră că nivelul internaţionalului român este net superior campionatului din Serie B.

Totuşi, Giorgino consideră că fostul atacant atacant al FCSB-ului mai are de demonstrat mullte până îşi va atinge potenţialul maxim.

"Cu siguranţă, pentru Serie B, Man este un jucător foarte important, îl putem defini ca pe un jucător peste nivelul campionatului, dar, ca să vorbim despre consacrare, ar fi necesar să evaluăm sezonul pe care l-a avut în Serie A, unde a jucat doar un sezon.

Cu siguranţă, cu o experienţă de trei ani într-un campionat dur aşa cum este Serie B, fotbalistul român va avea evoluţii diferite.

Ca să vorbesc despre consacrarea lui, aş mai aştepta puţin, dar nu există niciun dubiu că este un jucător peste nivelul acestui campionat", a spus Davide Giorgino, conform Parma Live.

Dennis Man are un salariu de 1,1 milioane de euro la Parma, făcându-l unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din liga secundă din Italia. După ce îşi va prelungi înţelegerea, jucătorul român îşi va majora contractul cu 100.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele