Ultima oră
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB

Diego Fabbrini nu se lasă! "Nu voi renunţa la drepturile mele"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21523073/1/rps1969.jpg

Diego Fabbrini a fost un jucător important pentru Dinamo. în perioada 2019-2021, dar evoluţiile sale bune au fost eclipsate de scandalul ulterior pe care clubul l-a avut cu fotbalistul.

Deşi a avut câştig de cauză la FIFA, instanţele din România l-au ignorat pe italian, atunci când Înalta Curte a respins cererea acestuia, în procesul de reorganizare al clubului.

Acum, Fabbrini a reacţionat şi a dezvăluit că nu se dă bătut şi încearcă, împreună, cu avocaţii, să găsească o soluţie. Suma pe care fotbalistul o cere este de 86.000 de euro.

”Avocaţii mei din România şi din Italia stăpânesc detaliile dosarului. Dar eu sunt foarte dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat până acum. Nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Vreau doar să fiu respectat pentru munca pe care am depus-o la Dinamo.

Nu voi renunţa la drepturile mele şi vom găsi mai departe căile pentru a ataca ultimele sentinţe de la Bucureşti. Sunt decis să merg absolut până la capăt. Pentru mine e un mister cum FIFA ne-a dat dreptate, în timp ce instanţele din România ne-au ignorat.

Îmi văd de viaţa şi de cariera mea, dar n-am cum să renunţ la sumele care mi se cuvin din România. Luăm în calcul acum tribunalele europene. Strategia va fi fixată însă de reprezentanţii mei”, a declarat Fabbrini, pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele