Ultima oră
Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând
Florin Talpan intervine şi vrea să îi dea interzis din nou FCSB-ului în Ghencea: ”Nu au ce căuta acolo. Ei sunt de rea credinţă!” | VIDEO EXCLUSIV 

Florin Talpan intervine şi vrea să îi dea interzis din nou FCSB-ului în Ghencea: ”Nu au ce căuta acolo. Ei sunt de rea credinţă!” | VIDEO EXCLUSIV
Liverpool joacă duminică ultimul meci cu Jurgen Klopp pe bancă. Mesajul antrenorului la despărţire: “Îmi va fi groaznic de dor de voi Liverpool joacă duminică ultimul meci cu Jurgen Klopp pe bancă. Mesajul antrenorului la despărţire: “Îmi va fi groaznic de dor de voi
VIDEO | Lecce - Atalanta 0-2. Repetiţie utilă pentru finala Europa League VIDEO | Lecce - Atalanta 0-2. Repetiţie utilă pentru finala Europa League
Ce veste pentru Răzvan Lucescu! Românul este în cărţi pentru a prelua un club istoric. Mourinho şi Tuchel îi fac concurenţă

Ce veste pentru Răzvan Lucescu! Românul este în cărţi pentru a prelua un club istoric. Mourinho şi Tuchel îi fac concurenţă
VIDEO | CSM Oradea - UBT Cluj 94-92. Primul eşec stagional al campioanei a venit în finală! VIDEO | CSM Oradea - UBT Cluj 94-92. Primul eşec stagional al campioanei a venit în finală!

Dioszegi a răbufnit după ce Rapid i-a acuzat pe cei de la FCSB că ar fi făcut o ”omenie” cu Sepsi: ”Şucu nu ar fi spus asta. Din păcate, a vorbit Angelescu! Vrea să mute scandalul de la el!”

Superliga Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21526911/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Înainte de meciul FCSB-ului, Victor Angelescu, unul din finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte.

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi, nu va juca cu FCSB. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu va putea juca din cauza cumulului de cartonaşe. Victor Angelescu şi-a continuat atacurile şi a pus în discuţie şi ultimele transferuri ale FCSB-ului din Superligă.

După declaraţiile lui Victor Angelescu, a venit şi răspunsul lui Laszlo Dioszegi. Patronul lui Sepsi a fost foarte derenjat de ce a spus omul din Giuleşti şi l-a dat exemplu pe Dan Şucu. 

”Mă deranjează foarte tare aceste declaraţii ale domnului Angelescu. Dânsul aruncă cu noroi în Sepsi şi mi se pare foarte urât acest lucru. Ce face acum domnul Angelescu? Vrea să mute scandalul din clubul Rapid, provocând un alt scandal?

Vrea să scoată din atenţia oamenilor de fotbal rezultatul prost cu Farul, inventând un subiect de scandal? Eu sunt convins că niciodată domnul Şucu nu ar fi avut un asemenea discurs, dacă vorbea domnia lui. Dar, din păcate, a vorbit Victor Angelescu.

Eu vă anunţ că noi chiar l-am certat pe Ştefănescu pentru acel galben. I-am spus că la meciul cu FCSB sigur venea Edi Iordănescu şi cine ştie ce se putea întâmpla. Poate că prindea şi el în ceasul 12-lea o convocare la lot în funcţie de ce se întâmpla cu jucătorii deja convocaţi.

Ştefănescu din vară o să aibă un nou contract cu Sepsi, dar poate îl transferă domnul Şucu, dacă face o ofertă bună. Ce o să mai spună atunci domnul Angelescu?”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

Patronul rivalei istorice a răbufnit în direct la TV: 

“La FCSB – Sepsi, e clar că va câştiga. A câştigat ultimele şase întâlniri, i-au cam bătut peste tot. Iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia cartonaş galben în minutul 90+4 după ce dai gol în minutul 90+2.

Ştefănescu nu joacă de trei meciuri contra FCSB-ului. Mă aştept ca de la vară Ştefănescu să joace la FCSB, să fie transferat de Gigi Becali. Un galben stupid, e cel mai bun jucător de la ei.

Dar înseamnă că a făcut-o de vreo trei ori. FCSB ne-a obişnuit să joace cu Iaşiul şi să îl ia înainte de meci pe Luis Phelipe, cu Hermannstadt îl ia pe Baba Alhassan.

Că tot vorbesc ei de omenie. Eu nu acuz, dar spun că nu mi se pare normal. Să iei un cartonaş galben în minutul 90+4 şi apoi să nu joci. Este statistică. Se vede. Sunt multe altele.

Celor care le e frică de omenie au făcut-o de multe ori. Nouă ne-a dat gol Micovschi”, a spus Victor Angelescu, pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele