Ultima oră
Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!” 

Dorinel Munteanu, reacţie sinceră după ce Oţelul a pierdut şi cu ”U” Cluj: ”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun!”
VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil VIDEO | Udinese - Empoli 1-1. Trupa lui Răzvan Marin e egalată în minutul 90+14 şi e pe loc retrogradabil
Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”

Totul a fost stabilit! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB. Jucătorul semnează cu o rivală din Superligă. MM Stoica, emoţionat: ”El e de toate. Nacho n-a jucat niciodată atacant lateral!”
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”

Dominic Marcu scrie din nou istorie la viteză în coastă! Podium la general şi victorie la categoria I, în cadrul Trofeului Straja

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21305898/1/marcu.jpg

În weekendul trecut, pe traseul spectaculos şi virajat al Trofeului Straja, Dominic Marcu, a reuşit să obţină un triumf remarcabil.

Cu o prestaţie strălucitoare şi susţinut de un public fabulos, care a umplut traseul de din staţiunea Straja, Dominic a avut parte de un weekend de vis în acest colţ de rai montan.

Cu maşina sa electrică unică în Europa, Tesla Model 3 Performance, Dominic a cucerit podiumul categoriei 1 (autoturisme) şi a electrizat podiumul absolut, clasându-se pe locul 3, după ce în prima manşă de concurs s-a aflat pe locul 2 în clasamentul general.

Dominic a fost susţinut de un public numeros şi pasionat care a umplut traseul de la Straja. Aceşti iubitori de motorsport au venit în număr impresionant de mare pentru a-l vedea în parcul service cât şi pe proba de concurs. Dominic Marcu a fost impresionat de buna organizare a evenimentului şi de căldura cu care a fost primit de către localnici. Dominic Marcu a declarat: "Trofeul Straja este un eveniment special pentru mine. Acest traseu spectaculos şi publicul pasionat fac totul să fie cu adevărat unic! Sunt recunoscător pentru susţinerea echipei, partenerilor şi a publicului minunat care a fost alături de mine. De asemenea, aş dori să mulţumesc comunităţii locale, autorităţilor şi organizatorilor evenimentului pentru eforturile lor impresionante în a face această competiţie posibilă."

Maşina electrică a fost încărcată cu ajutorul staţiei de încărcare E.ON Drive, ceea ce a contribuit la menţinerea performanţelor.

Rezultatele de la Trofeul Straja confirmă determinarea şi pasiunea lui Dominic pentru motorsport şi tehnologia sustenabilă, iar proiectul său continuă să inspire atât tinerii pasionaţi de motorsport, cât şi cei interesaţi de tehnologia electrică. Cu Tesla Model 3 Performance, Dominic Marcu demonstrează că motorsportul electric poate fi la fel de palpitant şi competitiv ca şi cel tradiţional. Performanţa nu este doar o victorie personală, ci şi un pas important în promovarea maşinilor electrice în lumea motorsportului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele