Ultima oră
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO

E gata! Atacantul dorit de Gigi Becali îşi face bagajele

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551980/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, cu 31 de puncte.

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat, la Prima Sport, că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Printre aceştia se numără şi Louis Munteanu.

Acum, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Fiorentina vrea să îl dea pe Louis Munteanu şi nu există probleme în acest sens!

"Louis Munteanu mai are un an (n.r - contract cu Fiorentina). Îl dau ăia. Cu el nu am treabă, numai că dacă noi vorbim prea mult de Louis, ăia vor cere bani mulţi. Eu am fost fraier că am zis, nu trebuia să zic. Mie mi-a spus impresarul să nu vorbesc nimic, să stau liniştit că o să rezolvăm, dar am fost prost şi m-am scăpat aseară.

Louis nu e pentru acum. Eu cred în el ca peste un an-doi să fie un atacant bun. Aşa cred eu. Acum am nevoie mai mult de Alibec decât de Louis. Nu ştiu dacă după EURO, dar eu în cupele europene am nevoie de atacant de careu", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele