Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata”. Gică Hagi a explodat când a vorbit despre situaţia lui Ianis

Stranieri Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21515502/1/fc-universitatea-cluj-fc-farul-constanta-superliga-superbet-28-02-2024-1.jpg

Gică Hagi a explodat la conferinţa de presă când a venit vorba despre Ianis Hagi.

”Regele” este deranjat de criticile care vin înspre fiul său, după ce a bifat destul de puţine minute la Deportivo Alaves, echipă de mijlocul clasamentului în La Liga. Gică Hagi pune realizările puţine ale lui Ianis pe seama accidentării pe care a suferit-o.

”Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competiţional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers şi a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

A reacţionat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competiţional 21 de meciuri până în momentul de faţă. Ţineţi cont, după un an şi ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea!

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reuşite sau nu s-a impus ca titular… În septembrie, octombrie şi noiembrie a fost la echipa naţională. A lipsit în fiecare lună cel puţin 10 zile, fiind jucător nou. Aşa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ şi tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puţin. Nu e titular de drept, aşa cum ne aşteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăţi, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis”, a răbufnit Gică Hagi.

”E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata”

Antrenorul Farului a dat de înţeles că nu există şanse ca Ianis Hagi să se întoarcă la formaţia constănţeană.

”Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieşit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toţi. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi.

A ajuns la un nivel. Cred că nivelul lui Ianis este de primii 3 ai României ca experienţă internaţională. A jucat afară, a reuşit afară, are meciuri în cupele europene.

A câştigat premiul de cel mai bun jucător şi la noi în ţară, şi afară! Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu şi presiune mare, a făcut diferenţa. A făcut diferenţa! A ieşit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreţi mai mult ca să vă convingeţi? Ce vreţi mai mult de la un jucător care iubeşte România?

Vă amintesc că s-a calificat la seniori, s-a calificat de două ori la U21. În octombrie, toată toamna, a făcut diferenţa venind după un an de accidentare (n.r. – marcând golul victoriei în meciul decisiv cu Israel), a adăugat ”Regele”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele