Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

Echipa etapei a treia din play-off şi play-out. FCSB şi CFR Cluj au fiecare câte trei jucători selectaţi

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21552708/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fotbal-club-fcsb-sa-superliga-superbet-10-12-2023-1.jpg

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în care a fost prezentată echipei etapei cu numărul trei din play-off şi play-out.

FCSB şi CFR Cluj au dat cei mai mulţi jucători, câte trei. FC Voluntari, care a câştigat cu 4-0 la Ploieşti, a avut selectaţi doi jucători în echipă.

Antrenorul etapei a fost desemnat Florin Pîrvu, tehnicianul ilfovenilor.

PORTAR

Danylo Kucher (UTA Arad) - Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de arădeni, care i-a urcat pe prima poziţie în play-out.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) - Şi-a trecut numele pe tabelă în cea mai spectaculoasă victorie reuşită de CFR pe teren advers în acest sezon.

Ibrahima Conte (UTA Arad) - A marcat în premieră pe prima scenă din România, golul său fiind unul de trei puncte.

Siyabonga Ngezana (FCSB) - O evoluţie perfectă! Indiscutabil, este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României.

Naser Aliji (FC Voluntari) - A dominat flancul stâng. A oferit pasa decisivă la primul gol macat de ilfoveni.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - Rămâne jucătorul care trage echipa după el în momentele dificile. Astfel, după inssucesul din cupă, şi-a mobilizat colegii, iar rezultatul a fost unul spectaculos, 4-1 în Giuleşti, meci în care a oferit două pase decisive.

Adrian Şut (FCSB) - Imperial la centrul centrul terenului. Şi-a dominat adversarii cu autoritate. Prinde pentru a şasea oară "Echpa etapei".

Vadim Raţă (FC Voluntari) - Mijlocaşul moldovean a contribuit la succesul echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă.

ATACANŢI

Răzvan Tănasă (Oţelul Galaţi) - Introdus la mijlocul reprizei secunde, a marcat în prelungiri un gol frumos, care i-a adus Oţelului a treia victorie la rând.

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) - Probabil, cel mai bun meci din carieră în SuperLigă. A reuşit o triplă şi a ajuns la 11 goluri în campionatul actual.

Florinel Coman (FCSB) - Atitudine de lider! A marcat a 16-a oară în ediţia în curs, fiind lider în clasamentul golgheterilor.

ANTRENORUL ETAPEI

Florin Pîrvu (FC Voluntari) - A pregătit excelent duelul cu fosta sa echipă. La final, s-a bucurat de o victorie extrem de importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele