Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte în cazul lui Ianis Hagi. „Nu poate să continue aşa!”

Echipa nationala Publicat pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21533513/1/ior-1.jpg

Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte în momentul în care a a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi a intrat în minutul 75 al partidei amicale cu Irlanda de Nord şi a arătat că îşi doreşte să joace cât mai mult, mai ales după ultima perioadă la echipa de club, unde a prins destul de puţine minute.

Selecţionerul României a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi şi nu s-a ferit să spună că mijlocaşul are nevoie de mai multe minute, având în vedere că se apropie EURO.

„I-am dat mai multe minute decât a fost el obişnuit să primească la club. Iar eu cred că merită mai multe minute şi la club! Eu ştiu cât de mult l-au dorit cei de acolo. Din ce am discutat şi eu cu el şi din ce am simţit, e foarte conştient că nu poate să continue aşa!

Trebuie să meargă să facă ceva să se impună! Echipa e oarecum liniştită, în obiectiv (n.r. - Alaves), poate trebuie să aibă din nou o discuţie şi cu antrenorul, poate trebuie să vadă ce doreşte şi clubul pentru a primi şanse.

Nu poate să joace patru minute, şase minute... Mai sunt mai puţin de două luni şi vine Europeanul! Va fi foarte greu!

Azi, spre bucuria tuturor, a intrat mult mai bine decât probabil se anticipa, ţinând cont de cât de puţine minute a avut. Dar a intrat cu entuziasm, cu dorinţă de a demonstra şi a produs câteva momente bune.

Însă el, la fel ca Raţiu, Moldovan... Are o misiune foarte dificilă! Radu Drăguşin, care... Se simte când nu joci, când nu ai continuitate. Trebuie să ducă să facă eforturi, să lupte pentru poziţia lor, să se impună ca să poată fi în continuare soluţii foarte importante pentru noi, cum au fost în toată campania”, a afirmat Edward Iordănescu, în conferinţa de presă de la finalul partidei de vineri seara.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri