Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Erik Lincar, după ce s-a calificat matematic în play-off cu „U” Cluj: „Mă aşteptam să câştigăm!”

Liga II Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20620734/1/rps4703.jpg

„U” Cluj a obţinut o victorie zdrobitoare în faţa Concordiei Chiajna, scor 4-0, în ultimul meci din runda 17 a Ligii a 2-a.

  • Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Aceste trei puncte i-au asigurat calificarea matematic în play-off formaţiei antrenate de Erik Lincar. Petrolul şi FC Hermannstadt sunt celelalte echipe calificate.  

Erik Lincar a venit fericit la declaraţii după acest rezultat, în special datorită transferurilor pe care le-a făcut şi pe care le consideră de succes. 

„Mă aşteptam să câştigăm. Am adus câţiva jucători de Liga 1, cred că acum calitatea echipei e mult mai bună, s-a văzut asta pe teren, prin ocaziile pe care le-am avut. Sunt mulţumit că ne-am îndeplinit primul obiectiv, să ne calificăm matematic în play-off. Acum vrem să mai adunăm puncte pentru a merge în play-off de pe o poziţie cât mai bună.

Devii omogen prin calitate, iar jucătorii care au venit au calitate. Sper să-i integrăm în echipă şi să obţinem rezultate bune.

Urmează meciul cu Hermannstadt, au două puncte în faţa noastră, sunt o echipă solidă. Au luat jucători buni de Liga 1, precum Hora. Va fi un meci echilibrat, iar echipa care va face mai puţine greşeli va câştiga”, a declarat Erik Lincar. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele