Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

”Este cel mai bun fotbalist din lume!”. Luis Enrique nu a ezitat să spună ce gândeşte după victoria PSG-ului cu Dortmund

PSG Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21320952/1/358388697-854502909365935-8909387425077087049-n.jpg

Paris Saint-Germain s-a impus acasă cu Borussia Dortmund, scor 2-0. Mbappe a marcat din panalty pentru echipa din Paris. 

Francezul nu a avut o evoluţie prea bună, chiar dacă a marcat. El a fost neinspirat în câteva oportunităţi. Totuşi, fotbalistul a oferit şi o pasă decisivă, dar reuşita a fost anulată. 

După meci, Luis Enrique a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul spaniol susţine că Mbappe este cel mai bun jucător din lume în acest moment.  

”Este cel mai bun fotbalist din lume!”

”Pentru mine, Kylian este cel mai bun fotbalist din lume. Ce mă impresionează foarte mult este calitatea sa umană. Este o plăcere să îl ai în vestiar. E un lider şi are mereu zâmbetul pe buze.

Mi-a plăcut aproape tot la acest meci. Intensitatea, viteza şi controlul mingii în primele 75 de minute. Este o seară perfectă pentru mine.

Ne-am concentrat şi am arătat că suntem cei mai buni. Ei nu au puterea de a marca. Sunt o echipă puternică care se apără bine”, a declarat Luis Enrique.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele