Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

”Este păcat că nu avem toţi jucătorii”. Absenţe de marcă la Sepsi pentru jocul cu FCSB

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21488707/1/sep-fcsb.jpg

Partida FCSB - Sepsi, din runda 25 din Superliga, va avea loc duminică, de la 20:45 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Golurile şi cele mai importante faze ale partidei din Superliga României vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Covăsnenii au mari probleme de lot. Bernd Storck a anunţat că Marius Ştefănescu, cel mai important fotbalist de la Sepsi nu va juca, deoarece are gripă.

De asemenea, Debeljuh şi Varga îngroaşă rândurile absenţilor pentru disputa cu liderul Superligii.

”Vom da totul în acest joc pentru a obţine cele trei puncte. Avem câţiva jucători accidentaţi. Debeljuh nu poate juca, Varga, Ştefănescu are gripă. Este păcat că nu avem toţi jucătorii, dar avem un lot bun, sunt alţi jucători care pot face un joc foarte bun.

Va fi un joc interesant, vor fi două echipe care vor să joace fotbal, vom juca pe un stadion foarte frumos. Vrem să jucăm foarte bine din primul minut, pentru a păstra egalitatea pe tabelă. Dacă e posibil, ne vom crea şi ocazii de gol. Trebuie să vedem ce putem face în 90 de minute”, a declarat Storck, la conferinţa de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele