Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Eugen Neagoe, atac dur la adresa centralului Andrei Antonie. ”A descoperit mersul pe jos, e arogant, plin de el”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20137606/1/rps4715.jpg

FC Argeş s-a impus pe terenul celor de la Astra Giurgiu, cu scorul de 1-0, în etapa III din play-out. Unicul gol a venit în minutul 77, când Malele a transformat un penalty.

Giurgiuvenii au dominat jocul şi au reuşit să îşi creeze mai multe ocazii, dar degeaba, fie au lovit bara, fie Greab a intervenit salvator. Eugen Neagoe a fost eliminat în ultimul minut şi a avut o ieşire dură la adresa centralului Andrei Antonie.

„Rezultatul e nedrept, după ce s-a întâmplat în teren. Au cîştigat după un penalti, întâmplare sau coincidenţă, dar în februarie am jucat cu Argeş aici, aveam şanse la play-off şi acelaşi arbitru…după un contact, jucătorul meu e plin de sânge, nasul spart, iar domnul arbitru se interesa de fotbalistul celor de la Argeş, nu de al meu.

(n.r. referire la momentul cel mai controversat al partidei) Acum in minutul 92 iar arcadă spartă un jucător al meu, nu s-a dat nimic, unde a fost faultul nu contează, la 18 metri, dar dă fault. Arbitri sunt oameni, dar nu ştiu dacă e coincidenţă, acelaşi scenariu, adversarul joacă foarte dur, laşi jocul, ok, dar ai mei sunt cu faţa spartă.

El a descoperit mersul pe jos, e arogant, plin de el, singurul lucru pe care i l-am zis: bravo ţi-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine şi a auzit toată lumea…că sunt eu arogant, nu, el e! Nu l-am jignit, mi-a dat roşu. Acum dacă nu am voie nici să vorbesc. Putem să comentăm în faţa domnului Antonie? Dacă a descoperit mersul pe jos. Eu sunt un simplu muritor. Asta ştiu să fac, dar măcar o fac onest, pe el nu-l întrebaă nimeni nimic, nici fault nu a da”
, a declarat antrenorul celor de la Astra.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri