Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

EXCLUSIV | Acuze grave ale arbitrajului din Marseille – PSG: „Ce porc ordinar! I-ar fi arătat roşu dacă nu era VAR. Aşa se descurcă în campionat”

Ligue 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20442577/1/profimedia-0639678543.jpg

PSG şi Marseille au remizat 0-0 în „Le Classique”, în cadrul etapei cu numărul 11 din Ligue 1. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro.  

În cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive, Radu Banciu a analizat partida de aseară din derby-ul Franţei şi nu a rămas deloc impresionat de jocul parizienilor. Ba mai mult, jurnalistul este de părere că arbitrajul este cel care îi va ajuta pe cei de la PSG în lupta pentru titlu. 

„Sigur nu este sezonul celor de la PSG. O să mai piardă meciuri, nu sunt de neînvins. De Liga Campionilor nu mai vorbesc, acolo norii se adună încet dar sigur deasupra lor. În campionat se vor descurca cu arbitrajul.

De data asta nu au avut arbitrajul, pentru că domnul Bastien ştia că de aici nu se iese. El care ne-a furat 7 clasice la rând, de data asta nu a mai putut. Ne furase şi aici, l-am auzit când i-a spus arbitrului VAR la roşul lui Hakimi: ‘Eu nu am văzut fault, am văzut henţ’. Aşa a zis în cască. Când te interpelează VAR-ul, tu trebuie să spui prima oară ce ai văzut, iar dacă nu este o greşeală crasă, o să lase aşa. Am auzit ce i-a spus celui de la VAR. Nu este nicio mână, bineînţeles. 

Nu-i trebuie mai mult de 15 secunde domnului Bastien ca să vadă ce fault a făcut Hakimi şi că trebuie să-l elimine. Imaginaţi-vă ce porc ordinar. Dacă nu exista VAR-ul, lua Under roşu. Pentru că s-ar fi dus să se răstească la arbitrul şi i-ar fi arătat cartonaşul ca să scape de el”, a declarat Banciu, în direct la LookSport.

REZUMAT PSG - OM

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele