Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

EXCLUSIV | Anamaria Prodan cere autosesizarea autorităţilor, după transferul lui Man la Parma. "Giovanni Becali nu avea dreptul să negocieze"

FCSB Publicat pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19938472/2/gigi-giovanni-becali.jpg

Dennis Man (22 de ani) a fost transferat de Parma de la FCSB. Atacantul a semnat un contract până în vara anului 2025 cu ocupanta penultimului loc în Serie A. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, agentul FIFA Anamaria Prodan a precizat că Man a fost ameninţat şi intimidat pentru a accepta intermedierea transferului de către Giovanni Becali, care nici nu avea acest drept din punct de vedere legal.

Pentru a semna contractul, Man şi tatăl lui au mers la Parma alături de Giovanni Becali, fost agent FIFA, şi de Dragoş Sârbu, impresar care lucrează la firma lui Becali.

Giovanni Becali, eliberat condiţionat din închisoare, are interdicţie de a negocia pentru transferuri în numele unui jucător sau să fie reprezentant al unui club de fotbal până în 2022, după sentinţa din "Dosarul Transferurilor".

"Giovanni Becali nu are dreptul să facă transferuri în fotbal, să negocieze. Gigi Becali îl bagă şi mai tare în nenorociri când spune că a făcut totul de la A la Z. Patronul Stelei (n.a. - FCSB) nu realizează ce vorbeşte, îl bagă în puşcărie pe Giovanni. Dar eu am făcut absolut tot la acest transfer. La discuţiile astea cu Gigi Becali au fost o grămadă de martori, mi-a zis că îmi dă 500.000 de euro.

Giovanni Becali îl bagă pe Dragoş Sârbu în faţă, el semnează. Giovanni este doar neoficial. În ţara asta nimeni nu se autosesizează, când un om are interdicţie pe viaţă, dar se ocupă de transferuri. Nu cred că suntem o ţară de tâmpiţi, să credem că Giovanni stă acasă şi doarme şi aduce oferte. Practic, Gigi Becali l-a dat în primire pe Giovanni, e hilar", a spus Anamaria Prodan la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19938472/1/anamaria-prodan.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele