Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!
“Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou “Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou
Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European
Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Aspectele la care Edi Iordănescu trebuie să fie atent, dacă merge la FCSB. Lucian Goian: ”Unele clauze nu sunt luate în calcul la FIFA”

FCSB Publicat pe 17 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20365428/1/iordanescu-jr.jpg

Posibila trecere a lui Edi Iordănescu la FCSB a fost dezbătută în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport +. Daniel Stanciu crede că antrenorul va avea un contract beton la FCSB, dacă va semna, fiind protejat de eventualele implicări ale patronului la echipă, dar Lucian Goian atrage atenţia.

Fostul fundaş a declarat că sunt unele clauze care se trec în contract şi care nu sunt luate în calcul la FIFA. A dat exemplul anumitor jucători, care au avut problemele cu formaţiile pe la care au jucat, în ţările arabe.

Daniel Stanciu: ”Lucrurile acestea trebuie probate. Eu ştiu că Edi are în spate o casă de avocatură puternică, care are cunoştinţe pe partea asta sportivă. Poate a găsit varianta prin care a decis să meargă la FCSB. La FCSB, Gigi Becali a adus fotbalişi foarte buni. Reghe a avut un lot foarte valoros de exemplu. De la Gâlgă lucrurile n-au mai fost controlabile. Becali n-a mai avut apoi încredere în jucători, în colaboratori, în antrenori şi aşa a început să se implice”.

Lucian Goian: ”Sunt multe lucruri pe care poţi să le treci în contract, dar sunt anumite aspecte care nu sunt luate în calcul de forurile europene sau internaţionale. Când mergi la FIFA, anumite clauze nu sunt luate în calcul”.

Edi Iordănescu nu va merge oricum la FCSB, dacă va da curs propunerii lui Gigi Becali. Vrea să fie asigurat, contractual, că patronul nu va putea să se bage peste el, în momentul în care vine vorba, în principal, de alcătuirea echipei.

Aşa a decis să treacă anumite clauze în înţelegere, prin care Becali să plătească în cazul în care greşeşte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele