Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | CFR, lovitură de milioane? Mijlocaşul poate pleca pe bani buni de la Cluj: ”Trebuie să explodeze. E timpul să facă pasul către o echipă mare”

CFR Cluj Publicat pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19371593/1/cfr-cluj-1.jpg

CFR Cluj ar putea să câştige bani buni de pe urma lui Alexandru Păun, crede un greu al vestiarului ardelenilor, Ciprian Deac. Acesta trebuie să fie sezonul de graţie al lui Păun, iar în vară să se transfere pe o sumă importantă, de ce nu, într-un campionat de top.

Deac a rămas surprins de modul în care s-a comportat colegul său în această stagiune şi crede că e timpul să facă pasul la un alt nivel, care să îi ofere perspective mai bune din punct de vedere al reuşitelor de echipă şi individuale. Un alt nume pe care pariază Deac este Claudiu Petrila.

Sincer să fiu, avem foarte mulţi tineri talentaţi, care pot face pasul la echipele mari din Europa. Cred că marea noastră problemă e mentalitatea. Îmi plac Man, Coman.. sunt jucători foarte buni. Îl văd pe Păun, un jucător care nu mai e la prima tinereţe, iar în acest an trebuie să explodeze. Ar fi timpul să facă pasul către o echipă mare. Petrila e un jucător foarte bun, să ţineţi minte acest băiat. Va ajunge departe”, a declarat Deac la Look Plus.

Ajuns la 25 de ani, Alexandru Păun are parte de cel mai bun sezon al carierei, de departe. Are statistici foarte bune, reuşind să marcheze de şapte ori şi să ofere şapte pase decisive în 33 de partide. El a intrat în atenţia naţionalei mari şi ar putea face parte din lotul pe care Mirel Rădoi îl va alinia pentru partidele de calificare la EURO, din barajul din Liga Naţiunilor.

  •  Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele