Ultima oră
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul! VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul!
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”

Cupa României Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21563282/1/sc-otelul-galati-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-semifinala-18-04-2024.jpg

Oţelul Galaţi a învins joi, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Universitatea Cluj, în semifinalele Cupei României. Gălăţenii s-au calificat pentru a doua oară în istorie în finala competiţiei.

Chiar dacă „şepcile roşii” au egalat în finalul primei reprize, Oţelul a părut echipa mai montată după pauză, iar în final formaţia lui Dorinel Munteanu a fost răsplătită şi a înscris golul victoriei.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Cristi Dulca a lăudat jocul prestat de echipa gălăţeană şi a remarcat faptul că ardelenii nu au avut aceeaşi determinare ca adversara lor din acestă seară.

„Din punctul meu de vedere Oţelul, chiar dacă nu a făcut un joc, cel puţin în prima repriză, extraordinar s-a văzut că şi-a dorit mai mult, au fost mult mai pragmatici, mult mai agresivi. Universitatea Cluj mi s-a părut echipa care parcă nu şi-a dorit la fel acestă calificare. 

Au fost foarte multe pase date în spate de ”U” Cluj, foarte multe mici pierdute, multe greşeli. De cealaltă parte, Oţelul a fost echipa care a avut în spate acest public minunat, spiritul lui Dorinel Munteanu, o echipă bine pregătită fizic, eu zic că au meritat calificarea”, a declarat Cristi Dulca, la Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele