Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

EXCLUSIV | Cristi Dulca, impresionat de o echipă din SuperLigă după numai o etapă: ”Suflu nou, lot nou, antrenor nou”

CS Mioveni Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20993234/1/img-5941.jpg

O singură etapă din SuperLiga României a trecut în acest an, iar Cristi Dulca a remarcat o echipă din zona retrogradării, pe CS Mioveni, care a numit un nou antrenor, pe Nicolae Dică, şi a adus un număr important de jucători.

Invitat în emisiunea Fotbal Show, Dulca a precizat că e surprins de modul în care a arătat CS Mioveni cu Petrolul, pe care a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în urma reuşitei lui Bogdan Rusu.

Dulca prevede o luptă interesantă pentru evitarea retrogradării, fiind impresionat şi de victoria obţinută de U. Cluj cu FC Voluntari, scor 2-1.

Va fi o luptă interesantă la retrogradare, Universitatea Cluj a câştigat, Mioveni a câştigat la rândul ei. Mioveni puteam spune că va retrograda, dar acum are un nou suflu, un nou lot, un nou antrenor, pe Nicolae Dică. Echipa chiar a arătat bine cu Petrolul”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show!

Rezumatul partidei CS Mioveni – Petrolul, scor 1-0

CS Mioveni, deja mulţumită de Bogdan Rusu

Bogdan Rusu a revenit în forţă la CS Mioveni, de la FCSB, unde a dezamăgit şi a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Atacantul a adus victoria pentru formaţia din Mioveni cu Petrolul, scor 1-0, iar echipa antrenată de Nicolae Dică speră la salvarea de la retrogradare.

Dumitru Olteanu, preşedintele celor de la CS Mioveni, este mulţumit de cum a revenit Bogdan Rusu la formaţia pe care o reprezintă, dar pune în balanţă şi plusul financiar pe care l-a scos de pe urma afacerii cu FCSB.

Rusu a fost trimis la vicecampioana României pentru 250.000 de euro şi s-a întors gratis.

Bogdan Rusu se pliază foarte bine pe echipa noastră. Şi campionatul trecut a fost golgeterul nostru, cu 9 goluri. Sper ca în acest retur şi în play-out să marcheze cât mai multe goluri. Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult înapoi.

(N.r. – Despre faptul că l-a luat gratis de la FCSB) Şi, de ce să nu recunosc? A fost o afacere şi pentru club. L-am transferat în august pentru 250.000 de euro, iar în ianuarie l-am luat gratis înapoi”, a declarat Dumitru Olteanu, la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele