Ultima oră
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului

EXCLUSIV | Fotbalistul de la FCSB II care nu s-a putut adapta în Liga 3. ”E şi o altă încărcătură, nu a jucat meciuri oficiale de atâta timp”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20062430/1/sabau.jpg

CSA Steaua şi FCSB II au termiant la egalitate, scor 1-1, în cel mai aşteptat meci al sezonului din Liga 3. Elevii lui Bogdan Vintilă au deschis scorul, dintr-un voleu de senzaţie.

Aportul jucătorilor de la prima echipă s-a simţit, dar au fost probleme la relaţiile de joc. Cei de la CSA au avut o reuşită valabilă în prima repriză, dar soarta partidei s-a schimbat în prelungiri. În minutul 90+2, Călinţaru centrează din corner, Huiban sare nemarcat şi egalează.

În cadrul emisiunii Fotbal Look, Ioan Ovidiu Sabău a dezbătut motivele chemării lui Octavian Popescu la satelitul din Liga 3, dar şi de ce Dragoş Nedelcu nu a reuşit să facă un meci bun, fiind eliminat, după ce a avut o ieşire nervoasă la adresa unui adversar.

”E şi greu să mă pun în situaţia acelui jucător. Bun, se gândeşte, oare de ce l-a trimis. S-a discutat cu el probabil, i s-a explicat de ce îl trimite, poate şi patronul.

Au fost trimişi acolo pentru ca CSA Steaua să nu promoveze. Aşa se întâmplă când nu ai rimt, când îţi lipseşte competiţia, meciul e şi un antrenament mental.

E şi o altă încărcătură, nu a jucat meciuri oficiale de atâta timp, devii irascibil, ajungi la alt nivel, la Liga 3, ai o anumită superioritate, te consideri vedetă, nu accepţi să te faulteze cineva şi e posibil să ai astfel de reacţii”,
a explicat Sabău, în exclusivitate la Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele