Ultima oră
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile! VIDEO | Rapid - FCSB, astăzi, de la 21:00, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele probabile!
VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina
VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea
Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros

Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina

Sporturi Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21582794/1/oleksandr.jpg

Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front, a anunţat, luni, Federaţia ucraineană de haltere, citată de AFP.

Pielieshenko, în vârstă de 30 de ani, a fost dublu campion european în 2016 şi 2017. La Rio, în 2016, el a ocupat locul al patrulea la categoria 85 kg.

"Cu mare tristeţe vă informăm că inima marelui sportiv ucrainean Oleksandr Pielieshenko a încetat să mai bată", a precizat Federaţia într-un comunicat.

Victor Slobodianiuk, antrenorul echipei ucrainene de haltere, a scris pe Facebook că sportivul "a murit ca un erou apărând Ucraina".

Pielieshenko se alăturase forţelor armate ucrainene la începutul ofensivei ruse, în februarie 2022, potrivit Comitetului Olimpic Ucrainean.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele