Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

EXCLUSIV | Gică Hagi, principalul vinovat pentru declinul Viitorului? Cristi Dulca: "A făcut o greşeală că a lăsat echipa"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 15 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19734475/3/hagi.jpg

Viitorul are evoluţii oscilante în acest sezon al Ligii 1. Deşi a schimbat antrenorul, echipa constănţeană nu dă randamentul scontat. După eşecul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-2, Viitorul se menţine pe locul 6 în clasament. La Look Sport+, antrenorul Cristi Dulca a declarat că vina principală pentru declinul Viitorului îi aparţine lui Gică Hagi, care a luat decizii greşite.

După ce a început sezonul cu spaniolul Ruben de la Barrera, Mircea Rednic este la conducerea Viitorului în acest moment, dar prima sa victorie întârzie să apară.

Cu FC Botoşani, Viitorul a primit gol în superioritate numerică şi a reuşit să înscrie abia pe final de meci. Constănţenii au trei meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

"Pentru mine e surprinzător rezultatul, pentru că Viitorul a început bine partida. După care, inexplicabil, multe greşeli personale. Din punctul meu de vedere, Gică (Hagi) a făcut o greşeală că a lăsat echipa, după un parcurs bun. A adus un antrenor fără experienţă în Liga 1. Cred că era mult mai indicat să-l fi lăsat pe Cătălin Anghel antrenor. Probabil altfel ar fi stat lucrurile.

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Rednic, el n-a avut timp să-şi impună un anumit stil de joc. Încă el caută anumite formule de echipă. Văd că jucători care au jucat cu Barrera nu mai joacă acum.

Nu cunosc detaliile plecării lui Gică, probabil a vrut o schimbare. Dar n-a ieşit ce a vrut să implementeze. Îmi aduc aminte etapa trecută, cu Chindia, că Rednic a declarat că echipa a arătat foarte rău după minutul 70. Cred că s-a referit la pregătirea fizică", a spus Cristi Dulca la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19734475/2/dulca.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele