Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

EXCLUSIV | Mihăilă, apreciat de Ioan Ovidiu Sabău: "Are tupeu! Ar putea fi liderul naţionalei"

Echipa nationala Publicat pe 5 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20417483/1/vm.jpg


Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) e conştient că naţionala lui Mirel Rădoi nu are un lider în adevăratul sens al cuvântului, dar crede că Valentin Mihăilă (21 de ani) are toate şansele să devină numărul unu în vestiarul primei reprezentative în viitorul apropiat.
 
Stanciu şi Chiricheş, ultimii doi oameni care ar fi trebuit să-şi asume această titulatură, au dat greş în mai multe rânduri, iar fostul mre internaţionl român (55 de selecţii / opt goluri sub tricolor) nu mai are astfel de aşteptări din parte celor doi. În schimb, Sabău mizează pe Valentin Mihăilă, mijlocaşul ofensiv care are evoluţii apreciate la Parma şi care e consierat unul dintre liderii noii generaţii a fotbalului românesc:
 
"Naţionala nu are un lider. La un moment dat discutam despre Stanciu, dar nu este autoritar şi tupeist în sensul bun, să aibă iniţiativa şi să se facă respectat. Nici Chiricheş nu e acel lider care să organizeze echipa, să se impună prin atitudine şi prin sfaturi, să fie antrenorul din teren pe care încercăm să-l găsim. Mihăilă s-ar putea să fie! Are tupeu, are acel curaj...Prin evoluţii bune, nu prin declaraţii la conferinţa de presă. Trebuie să fii foarte bun, să te antrenezi foarte bine, să ajungi să te aprecieze şi să te respecte coechipierii, să te accepte ca un lider. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le faci pentru a fi acceptat ca lider", a spus Sabău, luni seară, la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri