Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

EXCLUSIV | Octavian Popescu, văzut ca marea speranţă a fotbalului românesc. ”Nu am mai văzut demult şuturi din afara careului”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 6 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20627787/1/popescu.jpg

FCSB a avut mare noroc cu FC Voluntari, a câştigat teribil de greu, scor 1-0. Tavi Popescu i-a salvat pe „roş-albaştri” cu o bijuterie de gol, la ultima fază a jocului.

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Cele două formaţii nu au „strălucit” în această seară şi au făcut un joc încrâncenat. Ilfovenii au fost cei care au avut prima mare ocazie a meciului.

Finalul a fost incendiar, cu un nou gol de generic reuşit de Octavian Popescu. Puştiul-minune de la FCSB a înscris la ultima fază, cu un şut excelent plasat de la mare distanţă.

La Fotbal Show, Leo Grozavu a avut cuvinte mari despre fotbalistul fotbalistul de 19 ani. Popescu are un procentaj fabulos de reuşite din afara careului, 7 din cele 11 goluri marcate în acest sezon fiind de la distanţă

”E din ce în ce mai bun, de la meci la meci. Şi în seara asta a avut o prestaţie consistentă. Începe să îşi asume şutul de la distanţă, în România nu am mai văzut demult şuturi din afara careului. Nu doar golul, a avut o evoluţie bună, are personalitate, chiar dacă încep să îl cunoască adversarii este un jucător care a progresat foarte mult”, a spus Grozavu, pentru Look Sport.
 

Formaţia antrenată de Toni Petrea a terminat pe locul 2 sezonul regulat, având 8 puncte diferenţă de CFR după înjumătăţirea punctelor în play-off. FC Voluntari a picat pe locul 5, având 47 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele