Ultima oră
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”
Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a oprit în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV "E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Posibila revenire la naţională a lui Ciprian Tătăruşanu, aplaudată: ”Poate să ajute mult”

Echipa nationala Publicat pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

Ciprian Tătăruşanu ar putea reveni la echipa naţională la 36 de ani, iar anunţul a fost făcut chiar de selecţionerul Edi Iordănescu. Dacă acest lucru se va şi întâmpla, Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu consideră că ar fi o variantă foarte bună pentru România, mai ales că nici titularul naţionalei din ultima perioadă, Florin Niţă, este rezervă la Sparta Praga.

Cei doi, Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu, au vorbit în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport.

Reacţia lui Ioan Ovidiu Sabău: ”Tătăruşanu, ca portar, e ok. El va ajuta echipa naţională dacă se va întoarce, sunt sigur de asta”.

Reacţia lui Leo Grozavu: ”Are multă experienţă, chiar dacă nu joacă la AC Milan. Aşa e şi Niţă, nici el nu joacă în Cehia şi e convocat. Edi s-a gândit la Tătăruşanu pentru că are multă experienţă, e un fotbalist echilibrat, are personalitate. Cred că poate să ajute mult echipa naţională”.

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la naţională în noiembrie 2020 

Meciul cu Irlanda de Nord (1-1), din noiembrie 2020, a fost ultimul al lui Ciprian Tătăruşanu sub tricolor. Portarul de la AC Milan a trimis o scrisoare fanilor prin care i-a anunţat că se retrage de la prima reprezentativă!

Tătăruşanu a debutat în 2010 pentru România şi a apărat timp de 11 ani poarta noastră, fiind participant cu prima reprezentativă la EURO 2016 şi căpitan al tricolorilor. Prin cele 73 de partide pentru naţională, devine ocupatul locului 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu meciuri pentru România, la egalitate cu Cosmin Contra.

Acum, Tătăruşanu s-ar putea întoarce, deşi nimic nu trimitea cu gândul la o astfel de idee.

Am avut o întâlnire amicală cu Tătăruşanu, a fost o discuţie mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înţeles poziţia lui.

Dacă va veni un joc foarte important şi vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătăruşanu o mână de ajutor”, a spus Iordănescu despre Tătăruşanu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri