Ultima oră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”

EXCLUSIV | ”Războiul Stelelor” nu se opreşte după meciul Steaua - FCSB 2. Iulian Miu: ”Vom promova!”

FCSB Publicat pe 15 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20064805/1/steaua-fcsb.jpg

Meciul dintre CSA Steaua şi FCSB 2 s-a jucat în urmă cu câteva zile, dar cu toate acestea războiul declaraţiilor continuă. Iulian Miu, implicat în proiectul echipei din Ghencea, a vorbit la Look Sport Live despre partidă, precizând că în confruntarea din Ghencea s-a văzut ce echipă e mai bună - Steaua.

El s-a referit şi la faptul că FCSB 2 a avut ajutorul anumitor jucători de la prima echipă, dar şi că Steaua are mai multe avantaje. A vorbit despre faptul că suporterii sunt mai mulţi de partea Stelei. ”Vrei să vorbim de fotbal? Am fost mai buni la fotbal. Am organizat foarte bine acest meci. Suntem peste ei cu mult, din toate punctele de vedere. Avem mai mulţi suporteri alături de noi.

Mă opreşte lumea pe stradă, îmi spune că vrea să ajungem în Liga 2. Lumea vrea să ajungă pe stadion cât mai repede. Şi acum au venit fanii să-i încurajeze pe jucători, cu FCSB. Suntem peste FCSB la fotbal, la echipament. Vom promova! Avem şi autocar mai frumos”, a spus Iulian Miu la Look Sport Live.

CSA Steaua şi FCSB 2 au termiant la egalitate, scor 1-1, în cel mai aşteptat meci al sezonului din Liga 3. Elevii lui Bogdan Vintilă au deschis scorul, dintr-un voleu de senzaţie al lui Buziuc, în minutul 73.

Aportul jucătorilor de la prima echipă s-a simţit, dar au fost probleme la relaţiile de joc. Cei de la CSA au avut o reuşită valabilă în prima repriză, dar soarta partidei s-a schimbat în prelungiri. În minutul 90+2, Călinţaru a centrat din corner, Huiban a sărit nemarcat şi a egalat.

CSA Steaua e pe primul loc în Seria 4 din Liga 3, cu 27 de puncte, cu două peste FCSB 2, aflaltă pe locul următor, 2.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele