Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

EXCLUSIV VIDEO ǀ Absenţa din primul 11 de la FCSB cu Hermannstadt, criticată: ”Are calităţile de a juca pe acel post!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20991498/1/fcsb-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-08-2022.jpg

Cristi Dulca, analistul televiziunii Prima Sport, nu a fost de acord cu decizia lui Mihai Pintilii de a-l lăsa rezervă pe Andrei Cordea pentru partida dintre Hermannstadt şi FCSB. Pintilii a ales să îi acorde credit lui David Miculescu din primul minut în formula de start, în flancul drept al ofensivei ”roş-albaştrilor”.

Cordea, văzut ca o piesă esenţială la FCSB

Selecţionerul naţionalei feminine a României consideră despre Cordea că are toate calităţile pentru a evolua pe postul său şi a amintit contribuţiile sale la golurile vicecampioanei din acest sezon şi interesul formaţiei din Bundesliga, Augsburg, faţă de jucător.

”Cordea e esenţial pentru FCSB, e o părere personală. Cordea a contribuit la foarte multe goluri, nu degeaba s-a vorbit despre un transfer în străinătate pentru el, într-un campionat puternic. Are calităţile de a juca pe acel post.”, a declarat Cristi Dulca, la emisiunea Fotbal Show.

8 goluri şi 5 pase de gol a reuşit Andrei Cordea pentru FCSB în actualul sezon, în 30 de apariţii, în toate competiţiile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele