Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul lui Poli Iaşi, taxat după prestaţia slabă din partida pierdută cu 6-0 în faţa lui Sepsi. ”Mi se pare puţin relaxat”

Poli Iași Publicat pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21466369/1/desktop-screenshot-2024-01-19-19-29-44-13.png

Sepsi OSK a învins vineri, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Poli Iaşi, în primul meci oficial al anului 2024, contând pentru etapa a 21-a din Superligă.

Ieşenii au suferit un eşec foarte dur, la primul meci din acest an, din Superliga. Cristi Dulca, aflat în studio-ul Fotbal Show, a identificat principalul vinovat la faza primului gol, care a deschis ”balul”.

”Pe tot parcursul jocului Poli Iaşi a fost o echipă dezorganizată, mie mi s-a părut şi la primele două goluri, linia defensivă nu a stat bine, jucătorii nu au făcut liniile. Plus greşelile personale pe care le-au făcut, adică pe tot parcursul jocului am văzut că este mult de muncă la organizarea jocului şi pe faza defensive, dar şi pe cea ofensivă.

La primul gol Ilie mi se pare puţin relaxat, sigur i-a luat foarte bine faţa, dar ca fundaş...”, a declarat Cristi Dulca, în exclusivitate pentru Prima Sport.

Sepsi - Poli Iaşi 6-0. Covăsnenii au făcut instrucţie cu elevii lui Leo Grozavu

Sepsi a avut un start fulminant în noul sezon al Superligii. Covăsnenii au condus cu 3-0 la pauză pe Poli Iaşi, în primul meci al etapei cu numărul 21. Florin Ilie a deviat în propria poartă pentru deschiderea scorului, în minutul 20. În minutul 34 gazdele au primit penalti, după un henţ comis de Martac în propriul careu, iar Cosmin Matei a transformat în minutul 36, pentru 2-0. După alte şase minute, Nicolae Păun a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru Sepsi. Kallaku a înscris şi el în minutul 63, iar Marius Ştefănescu a făcut 5-0 în minutul 84. Ultimul gol al meciului s-a consemnat în minutul 88 şi a fost înscris de Mihai Bălaşa, din penalti.

Sepsi s-a impus cu 6-0, cea mai categorică victorie a sezonului pentru echipa lui Storck, şi ocupă locul 5 în clasament, cu 33 de puncte. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele