Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

EXCLUSIV | Visul unui stadion nou pentru Dinamo e departe. Când poate fi gata o arenă modernă în ”Ştefan cel Mare”

Dinamo Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19986375/2/stadion-dinamo.jpg

Posibilitatea ca Dinamo să aibă un stadion nou în viitorul apropiat nu mai este una prea sigură. Nici măcar la nivel de proiect nu s-a mai precizat nimic din partea clubului din ”Ştefan cel Mare”, deşi în urmă cu câteva luni lucrurile păreau că se mişcă. Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a fost întrebat la Look Sport Live ce se mai întâmplă în această direcţie şi nu a oferit informaţii îmbucurătoare.

Din punctul său de vedere e greu de crezut că în următorii 3-4 ani Dinamo va beneficia de o arenă modernă.  ”Nu am ce să spun despre stadion. E greu să vorbim acum de un stadion, nu cred că va fi gata în următorii 3-4 ani de zile. Discutam cu mulţi oameni, despre câţi copii pierd momentul în care puteau să meargă pe un stadion nou. Să meargă cu părinţii la meci, să cumpere un produs de la Dinamo, să se bucure de atmosferă. E foarte trist.

Eu am lucrat pe stadioane noi, pe cel de la Cluj, la Ploieşti, şi ştiu cât de mult înseamnă să joci în astfel de condiţii. E o plăcere să mergi la stadion, suporterii sunt mai aproape, e o altă emulaţie”, a declarat Nicolae la Look Sport Live.

 

Suporterii lui Dinamo se ”înghesuie” să cumpere bilete virtuale

Suporterii din Programul DDB şi-au dovedit încă o dată ataşamentul necondiţionat faţă de 'roş-albi' şi au cumpărat aproape 55.000 de bilete virtuale pentru meciul Dinamo – Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1. În plus, fanii dinamovişti din străinătate au virat o sumă importantă.

Suporterii vor să susţină echipa în condiţiile în care Pablo Cortacero n-a făcut infuzia de capital promisă. Aseară, Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că instalaţia de încălzire de la stadionul Dinamo a fost pornită, iar costurile vor fi acoperite de către fani.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele