Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Explicaţiile portarului Răzvan Ducan după ce a băgat mingea în propria poartă cu Dinamo! Ce a vorbit cu Marius Croitoru: ”Credeţi-mă că nu îmi găsesc cuvintele!” | VIDEO

FC Botoșani Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21284840/4/captura-ecran-1055.png

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

La finalul meciului, Răzvan Ducan a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat despre autogolul care i-a adus cele 3 puncte lui Dinamo. 

”Credeţi-mă că nu îmi găsesc cuvintele!” 

”Credeţi-mă că nu îmi găsesc cuvintele. Nu ştiu cum am greşit acum pe final. A venit din pământ (n.r. mingea la autogol), a sărit în antebraţ şi apoi s-a dus în poartă. Nu am nimic de spus.

E o înfrângere pe care mi-o asum, o greşeală copilărească, care nu trebuia să se întâmple în acest moment.

(n.r. situaţia de la FC Botoşani) Disperată e puţin spus. Trec etapele, nu marcăm, lum şi goluri. Azi a fost o greşeală a mea pe care nu pot să mi-o explic. E vina noastă, a jucătorilor.

(n.r. ce i-a spus Marius Croitoru de faza autogolului) M-a întrebat cum am reuşit, o minge care mi-a sărit în braţ. Am vrut să fac mai mult decât trebuia la acea fază. Cred că un 0-0 era echitabil”, a spus Răzvan Ducan, la finalul meciului cu Dinamo.

Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele