Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Fără dorinţă nu e posibil”. Giovanni Costantino îşi ia adio de la play-off

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21488053/1/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024-2.jpg

Oţelul Galaţi s-a impus pe teren propriu, scor 1-0, cu FCU Craiova, în primul meci al etapei a 25-a din Superliga.

Unicul gol al meciului de la Galaţi a fost înscris în minutul 64, atunci când Maciel a centrat de pe dreapta pentru Bodişteanu, care a înscris din careu.

Antrenorul oltenilor, Giovanni Constantino a declarat că în acest condiţii e imposibil ca elevii săi să ajungă în play-off.

”Noi nu am jucat fantastic astăzi. A fost un meci dificil. Ştiam că aşa va fi contra Oţelului. Joacă un fotbal fizic, le plac duelurile. Nici terenul nu e perfect, dar ăsta nu e un alibi. Nu e posibil să nu marcăm în ultimul minut, la Jibril.

Repriza secundă nu a fost deloc bună. Avem o echipă bună, dar avem nevoie de mai multă intensitate, o mentalitate mai bună, mai multă dorinţă.

Fără dorinţă nu e posibil să joci în play-off. Nu poţi juca mereu un fotbal tehnic. Avem nevoie şi de intensitate!

Noi suntem prea fluctuanţii. Nu e posibil să jucăm play-off aşa! E problemă de mentalitate. Trebuie să învăţăm şi fotbalul de acest gen”
, a spus Constantino, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri