Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Fără ruşine! Galeria Universităţii Craiova l-a ironizat pe Vlad Chiricheş în timp ce se afla pe teren alături de fiul său: „O să tragi clopotele lui Gigi la Athos”

FCSB Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21551827/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024.jpg

FCSB a învins duminică seara pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Vlad Chiricheş, făcut praf de fanii olteni

Pentru a-şi atinge forma maximă de efort pentru postul său de fundaş central, Vlad Chiricheş execută mai multe serii de alergări la finalul meciurilor.

Aşa s-a întâmplat şi după partida de pe Arena Naţională, cu Universitatea Craiova, când fundaşul a rămas pe teren pentru a continua alergările.

Stadionul se golise, iar singurii care au mai rămas în incinta arenei erau fanii olteni, care au fost rugaţi să rămână încă 15 minute după terminarea meciului din motive de securitate, aşa cum se întâmplă la fiecare partidă cu suporterii oaspeţilor.

Conform Fanatik, Vlad Chiricheş a fost luat pe sus de ultraşii Universităţii Craiova în timp ce îşi efectua alergările. Acesta a fost ironizat şi apostrofat foarte dur, iar mesajele transmise de fanii din Bănie se auzeau extrem de clar, deoarece erau transmise prin intermediul unei portavoci.

„Du-te la biserică cu Gigi. Gata, te duci la Euro acuma dacă alergi! Te revanşezi la biserica după ce te laşi. Mai dă o tură să îţi dea Gigi 50.000 de euro. O să tragi clopotele lui Gigi la Athos” , au fost insultele adresate lui Vlad Chiricheş, în timp ce pe teren se afla şi fiul său.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele