Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

FC Argeş a adus un jucător prezentat de CFR Cluj acum câteva zile

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21271223/1/mihalic.jpg

Josip Mihalic a fost cedat în Liga 2 la FC Argeş. Ardelenii au luat această decizie surprinzător, deoarece croatul a fost adus săptămâna trecută.

Tânărul mijlocaş ofensiv în vârstă de 20 de ani, crescut la academia Dinamo Zagreb, a evoluat în sezonul precedent în prima ligă din Croaţia, la Slaven Belupo, unde a bifat 13 partide.

”Bine ai venit, Josip Mihalic! Clubul nostru anunţă transferul fotbalistului croat Josip Mihalic în Gruia! Tânărul mijlocaş ofensiv, crescut la renumita academie a celor de la Dinamo Zagreb, a evoluat în sezonul precedent în prima ligă din Croaţia, la Slaven Belupo, unde a bifat 13 partide”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.

Acest transfer a venit la o zi după ce CFR Cluj l-a cooptat în lot şi pe ucraineanul Yevhen Konoplyanka. De-a lungul unei cariere impresionante cu 428 de meciuri, Konoplyanka a îmbrăcat tricoul unor cluburi mari din Europa. Mijlocaşul ofensiv şi-a trecut în cont 78 de apariţii şi 13 goluri pentru Schalke, dar şi 54 de apariţii şi 9 reuşite pentru Sevilla, echipă alături de care a câştigat, în 2016, trofeul Ligii Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele