Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

FC Argeş şi-a luat maşinărie de goluri pentru Liga a 2-a

FC Argeș Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21234760/1/buhaciuanu.jpg

Valentin Buhăcianu este noul jucător al echipei FC Argeş. Acesta a semnat un angajament ce se întinde pe 2 sezoane. Atacantul dornean în vârstă de 29 de ani a jucat în sezonul trecut pentru FC Hermannstadt.

Buhăcianu a debutat în fotbal la echipa natală, Dorna Vatra Dornei. Între 2012 şi 2018 a jucat la Dorna Vatra Dornei, Bucovina Pojorâta, Atletico Vaslui şi Ştiinţa Miroslava. Pe când evolua la cea din urmă echipă menţionată, Valentin a fost remarcat de cei de la Aerostar Bacău.

Sezonul 2018/2019 a consemnat explozia lui în fotbalul românesc. În acel sezon al ligii secunde a marcat de 25 de ori în cele 37 de partide disputate. Suceveanul a fost desemnat golgheterul acelui sezon de Liga a 2-a.

A urmat apoi transferul la UTA, unde în primul sezon, tot în liga secundă, a marcat 14 goluri în 28 de meciuri, fiind unul  dintre principalele atuuri ale echipei în lupta pentru promovare. A ieşit pe locul 2 în topul golgheterilor acelui sezon. A rămas la gruparea arădeană şi în prima ligă, în sezonul 2020/2021, dar a jucat mai mult din postura de rezervă. În sezonul 2021/2022 a fost transferat de FC Hermannstadt pentru a pune umărul la revenirea în prima ligă. Cele 12 goluri marcate au ajutat serios echipa de pe Cibin, aceştia promovând. Sezonul trecut al Superligii a marcat un gol în 16 partide.

Are însumate 189 de meciuri şi 70 de goluri în primele două divizii din România.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele