Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

FC Porto – Benfica, vineri, de la 22.00, pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro. „Dragonii” îşi pot detrona rivala de moarte dacă se impun pe teren propriu

Primeira Liga Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38115/20894218/1/porto.jpg
FC Porto şi Benfica, marile forţe ale fotbalului portughez, se înfruntă pe „Dragao”, vineri seară, într-un meci de gală. Cele mai titrate echipe lusitane conduc în clasamentul primei ligi portugheze, iar specialiştii sunt de părere că nici măcar campioana en-titre, Sporting, nu le poate sta în cale, în acest sezon.
 
În acest moment, FC Porto se află pe locul secund, la 3 puncte în spatele rivalilor. Asta înseamnă că, în cazul unei victorii, alb-albaştrii vor detrona echipa din capitala Portugaliei.
 
Porto are acum 22 de puncte, după 9 runde. „Dragonii” au avut în acest sezon o sincopă, 1-2 cu Rio Ave, în deplasare, dar şi un semieşec, 1-1 la Estoril. De cealaltă parte, liderul Benfica a avut un parcurs aproape fără greşeală. „Vulturii” s-au poticnit şi ei o dată, 0-0 cu Guimaraes, dar în rest au fost practic de neclintit de pe primul loc.
 
FC Porto – Benfica se joacă vineri, de la ora 22.00, şi se vede pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro
 
mail-share icon Email
viewscnt

Primeira Liga

Ultimele articole Toate articolele