Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

Florin Achim, aproape de debut. Când ar putea fi introdus pe teren cel mai nou transfer de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20616920/1/achim.jpg

Florin Achim (30 de ani) este cel mai nou transfer al FCSB-ului. Fundaşul a fost adus acum două săptămâni, dar nu a apucat să debuteze.

Motivul este legat de o accidentare suferiă la un antrenament, după un contact cu Andrei Burlacu, scriu cei de la Fanatik. Fundaşul dreapta nu va juca duminică cu Farul, dar are şanse mari să fie în teren runda următoare, joi, când FCSB întâlneşte Farul.

Achim şi-a petrecut ultimii patru ani la Academica Clinceni, dar, în această iarnă, a plecat din Ilfov din cauza problemelor financiare de la echipă. S-a antrenat cu Gaz Metan, ar fi vrut să semneze cu medieşenii, dar cum clubul se confruntă, de asemenea, cu probleme financiare, varianta a picat. Achim a acceptat oferta-surpriză venită din partea celor de la FCSB.

Cotat la 200.000 de euro, Achim a început fotbalul în oraşul natal, Baia Mare, apoi a avut o carieră contrastantă. A trecut pe la echipa a doua a Astrei, FC Maramureş, Săgeata Năvodari şi Universitatea Cluj, apoi a plecat în Israel, la Petah Tikva. A mai jucat în Macedonia de Nord, la Bregalnica, şi din nouo în Israel, la Raimat, înainte să se întoarcă în ţară la Olimpia Satu Mare, de unde Academica Clinceni l-a luat în ianuarie 2018.

15 meciuri a jucat Florin Achim în acest sezon pentru Academica, reuşind o pasă de gol în 1.117 minute. Suficient pentru a-l convinge pe Ilie Poenaru, fostul său antrenor de la Clinceni, să încerce să-l aducă la Gaz Metan, înainte ca FCSB să intre pe fir.

  • Achim este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 200.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele