Ultima oră
VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv” VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”
Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO Număr mare de arestări, în legătură cu abuzurile rasiste la adresa jucătorilor, ce a ratat penalty-uri în finala EURO
UEFA a decis folosirea sistemului VAR în preliminariile Cupei Mondiale din 2022 UEFA a decis folosirea sistemului VAR în preliminariile Cupei Mondiale din 2022
Adam Nemec, foarte aproape să ajungă la FCSB. Slovacul a explicat de ce a ales altă echipă din Casa Liga 1 Adam Nemec, foarte aproape să ajungă la FCSB. Slovacul a explicat de ce a ales altă echipă din Casa Liga 1
S-a produs împăcarea! Alex Chipciu rămâne la CFR. ”Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat” S-a produs împăcarea! Alex Chipciu rămâne la CFR. ”Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat”
FC Braşov a adus un fotbalist de la FC ”U” Craiova. ”Au contat foarte mult în decizia de a semna discuţiile purtate cu Mugurel Buga şi Ilie Stan” FC Braşov a adus un fotbalist de la FC ”U” Craiova. ”Au contat foarte mult în decizia de a semna discuţiile purtate cu Mugurel Buga şi Ilie Stan”

Fotbal Look: meciul serii din Liga 1 e analizat de oamenii care au făcut istorie în fotbalul românesc

Liga I Publicat pe 8 feb 2021
mail-share icon EmailFotbal Look este talk-show-ul unde disecăm fotbalul românesc alături de foşti mari internaţionali ai României, antrenori titraţi sau fotbalişti care au avut un cuvânt greu de spus în Liga 1 şi nu numai.

Meciul serii din Casa Liga 1 este analizat la Fotbal Look, de vineri până luni sau în etapele intermediare. Intrăm în direct cu o oră înainte de meci, iar la final îţi oferim toate reacţiile de la stadion şi o analiză la cald.

Moderată de Vlad Măcicăşan şi Mădălin Negoiţă, Fotbal Look este emisiunea cu cea mai mare echipă de analişti sportivi din România. Ovidiu Sabău, Cristi Dulca, Vasile Miriuţă, Dan Alexa, Daniel Stanciu, Leo Grozavu, Eric de Oliveira, George Florescu, Lucian Goian, Marius Bilaşco şi Mirel Albon sunt specialiştii care analizează şi explică tot ce se întâmplă în fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele