Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Fotbal Look: meciul serii din Liga 1 e analizat de oamenii care au făcut istorie în fotbalul românesc

Liga I Publicat pe 8 feb 2021
mail-share icon EmailFotbal Look este talk-show-ul unde disecăm fotbalul românesc alături de foşti mari internaţionali ai României, antrenori titraţi sau fotbalişti care au avut un cuvânt greu de spus în Liga 1 şi nu numai.

Meciul serii din Casa Liga 1 este analizat la Fotbal Look, de vineri până luni sau în etapele intermediare. Intrăm în direct cu o oră înainte de meci, iar la final îţi oferim toate reacţiile de la stadion şi o analiză la cald.

Moderată de Vlad Măcicăşan şi Mădălin Negoiţă, Fotbal Look este emisiunea cu cea mai mare echipă de analişti sportivi din România. Ovidiu Sabău, Cristi Dulca, Vasile Miriuţă, Dan Alexa, Daniel Stanciu, Leo Grozavu, Eric de Oliveira, George Florescu, Lucian Goian, Marius Bilaşco şi Mirel Albon sunt specialiştii care analizează şi explică tot ce se întâmplă în fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele