Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

FR Gimnastică a anunţat lista sportivilor care vor concura la Europenele de la Rimini

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21546480/1/gimnastica.jpg

Andrei Muntean, Nicholas Ţarcă, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, la seniori, David Puicea, Sebastian Torcică, Flavius Borca, Iustin Mihai, la juniori vor reprezenta România la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculin de la Rimini (24-28 aprilie), a anunţat, miercuri, FR de Gimnastică.

Roland Modoianu a fost înscris ca gimnast individual şi va fi prezent în calificări la cal cu mânere, inele şi bară. Punctajele sale nu vor conta pentru echipă.

La seniori, România va concura în prima subdiviziune alături de reprezentanţii Norvegiei, Suediei, Belgiei, Islandei, Olandei, Ungariei şi Sloveniei. Gimnaştii antrenaţi de Marius Berbecar, Marius Urzică şi Remus Jivan vor începe competiţia la cal cu mânere.

Juniorii vor lua startul la sărituri, în prima subdiviziune a competiţiei, alături de sportivi din Israel, Slovenia, Ungaria, Irlanda şi Albania. Ei vor fi însoţiţi în Italia de Răzvan Şelariu şi Ştefan Gal.

Peste 300 de gimnaşti (seniori şi juniori) din 38 de ţări vor concura în perioada 24-28 aprilie la Rimini. Sportivul cel mai bine clasat la individual, dintre cei care nu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice, va obţine biletul pentru Paris.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele