Ultima oră
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”
Jesus Navas va pleca de la Sevilla FC la finalul sezonului, după 20 de ani petrecuţi la club Jesus Navas va pleca de la Sevilla FC la finalul sezonului, după 20 de ani petrecuţi la club
FCSB, ofertă de 1.3 milioane de euro pentru un fotbalist ce a impresionat în Superliga FCSB, ofertă de 1.3 milioane de euro pentru un fotbalist ce a impresionat în Superliga
Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania” Loteria Română a lansat lozul ”Team Romania”
Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi Julian Nagelsmann a anunţat lotul Germaniei pentru EURO 2024. Cei 27 de jucători convocaţi
Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă Probleme pentru Real Madrid! Endrik s-a accidentat la coapsa dreaptă

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Superliga Publicat pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21575756/1/profimedia-0627253954.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Şumudică nu a preluat nicio echipă. Antrenorul recunoaşte că va antrena o echipă începând din această vară. 

Recent, jurnaliştii turci au anunţat că Marius Şumudică se pregăteşte să revină în Turcia din sezonul următor, dar nici acest lucru nu a fost confirmat. 

Totuşi, oamenii din fotbalul românesc sunt convinşi că Marius Şumudică va reveni la Rapid. 

”Marius Şumudică va fi noul antrenor de la Rapid. 99%, el va fi noul antrenor. Am niste informaţii pe care le-am aflat azi”, a spus şi Bratu, la Digi Sport.

Marius Şumudică a intrat în direct şi a anunţat că a pus cerneala pe contract

”Sunt imparţial în momentul de faţă la toate declaraţiile pe care le fac. Ca să anunţăm să nu mai... m-am alăturat echipie tale şi de câte ori vei avea nevoie sunt alături de tine şi îmi voi spune părarea”, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele